Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Voor het maken van een afspraak kunt u van 8.00-17.00 uur de assistente bellen.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Er is ook een avondspreekuur, dit is op maandagavond op afspraak van 17.30-19.30.

Inloopspreekuur

U kunt iedere werkdag van 8.00 tot 8.30 terecht op het inloopspreekuur. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. U meldt zich bij binnenkomst bij de assistente en wordt op volgorde van aankomst geholpen. Afhankelijk van de drukte moet u rekening houden met enige wachttijd. Het inloopspreekuur is alleen voor één korte of acute medische klacht. Graag willen wij u verzoeken om bij meerdere of grotere klachten een afspraak te maken op het afsprakenspreekuur, dan is er ruime tijd om uw klacht(en) te bespreken.

Visite 

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u ook thuis bezoeken, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. Vraag een visite voor 10.00 uur aan!